Blog

A hét hírei #26

2016. november 24. (csütörtök)

Megjelent a Pokémon: Sun & Moon animációs sorozat Good Rotomorning, I Am the Rotom Zukan Roto! című epizódja.

20. évad, 3. epizód


2016. november 24. (csütörtök)

Megjelent a Pokémon: Sun & Moon animációs sorozat Enter Mokuroh! I Got a Pokémon in Alola!! című epizódja.

20. évad, 4. epizód


2016. november 27. (vasárnap)

Megjelent a Show By Rock!!# animációs sorozat Eternal Bonds című epizódja. Ez alkalommal a Plasmagica és a Bud Virgin Logic lánybanda csatázik egymással, és végre több dolog is kiderül a Queen of Darkness, vagyis Ailane személyiségéről.

2. évad, 9. epizód

A hét hírei #25

2016. november 17. (csütörtök)

Megjelent a Pokémon: Sun & Moon animációs sorozat Alola! New Islands, New Pokémon!! című epizódja.

20. évad, 1. epizód


2016. november 17. (csütörtök)

Megjelent a Pokémon: Sun & Moon animációs sorozat Enter the Guardian Deity Kapu-Kokeko! Let Us Attempt to Master Our Z-Move!! című epizódja.

20. évad, 2. epizód


2016. november 18. (péntek)

Megjelent Az ellopott Mikulás-szán című könyv, amely a BerGer Szimat Szolgálat könyvsorozat 2. kötete. Nyulász Péter és Ritter Ottó együttműködésének ismét egy igazán szórakoztató és tanító kiadvány lett az eredménye. A 9 magyar kutyafajtán kívül ez alkalommal 2 husky is felbukkan.

Vásárlás


2016. november 20. (vasárnap)

Megjelent a Show By Rock!!# animációs sorozat Re: Climb című epizódja. Ez alkalommal a Shingan Crimsonz és az Arcareafact fiúbanda ismét összecsap, hogy végleg eldőljön, melyikük a jobb.

2. évad, 8. epizód


2016. november 20. (vasárnap)

Megjelent a Teenage Mutant Ninja Turtles animációs sorozat The Power Inside Her című epizódja. Ez alkalommal April O'Neil elveszti uralmát a telekinetikus képességei felett, és még a barátait is megtámadja.

4. évad, 22. epizód

A hét hírei #24

 2016. november 13. (vasárnap)

Megjelent a Show By Rock!!# animációs sorozat Song Of The Lanterns On The 16th Night című epizódja. Ez alkalommal Cyan részt vesz Mr. King dalszerző kiképzésén, Rom pedig végre elmeséli múltját a Shingan Crimsonz banda többi tagjának.

2. évad, 7. epizód


2016. november 13. (vasárnap)

Megjelent a Teenage Mutant Ninja Turtles animációs sorozat Darkest Plight című epizódja. Ez alkalommal a teknőcök és barátaik kemény harcot vívnak az életükért, miközben Splintert keresik.

4. évad, 21. epizód

A hét hírei #23

 2016. november 1. (kedd)

Megjelent a Legend Of Everfree című animációs film, amely a My Little Pony: Equestria Girls filmsorozat 4. része. A varázslatos eseményekben gazdag középiskolai élet egy nyári táborban folytatódik, és ismét van néhány érdekes fordulat a történetben.

Az új szereplők ezúttal is alaposan felkavarják a lányok életét.


2016. november 6. (vasárnap)

Megjelent a Show By Rock!!# animációs sorozat Cadenza című epizódja. Ez alkalommal Cyan egy új dal megírásával küzd, miközben fény derül Rom eltitkolt múltjára.

2. évad, 6. epizód


2016. november 6. (vasárnap)

Megjelent a Teenage Mutant Ninja Turtles animációs sorozat The Super Shredder című epizódja. Ez alkalommal a mutáns Shredder végső bosszút akar állni Splinteren a múltbéli sérelmek miatt.

4. évad, 20. epizód

A hét hírei #22

2016. október 30. (vasárnap)

Megjelent a Show By Rock!!# animációs sorozat Just Awake című epizódja. Ez alkalommal a Shingan Crimsonz és az Arcareafact fiúbanda csatázik egymással, miközben Dagger tovább mesterkedik ördögi tervén.

2. évad, 5. epizód

Címkék: show by rock
 
Portál
 
Szubkultúra
 
Klub
 
Extra
 
Csevegő
 
Kedvenc

Frank Márton:
Páratlanok 1. - A világ peremén
(ifjúsági regény)

Webáruház | Moly | Facebook


Nyulász Péter & Ritter Ottó:
A fürdők réme
(gyermek regény)

Webáruház | Moly | Facebook
Szeretlek Magyarország interjú
Kultúrpart interjú


Jandácsik Pál:
Állatok maszkabálja
(felnőtt regény)

Webáruház | Moly | Facebook
Heti Hírek interjú
Klasszik Rádió interjú

 
Számláló
Indulás: 2016-06-01
 

Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com