Blog

A hét hírei #21

2016. október 21. (péntek)

Zabivaka, a farkas lett a 2018-as oroszországi FIFA hivatalos kabalája. A rajongói szavazatok 52.8%-át sikerült megszereznie, így egy tigris (26.8%) és egy macska (20.4%) maradt alul vele szemben. Alkotója Ekaterina Bocharova, egy 21 éves egyetemi hallgató.

Farkas animáció | Tigris animáció | Macska animáció

Farkas jelmez | Tigris jelmez | Macska jelmez


2016. október 22. (szombat)

Megjelent a My Little Pony: Friendship is Magic animációs sorozat To Where and Back Again - Part 1 című epizódja. Ez alkalommal Starlight Glimmer tudomást szerez egy szörnyűségről, amit csak néhány különös barát segítségével tud megoldani.

6. évad, 25. epizód


2016. október 22. (szombat)

Megjelent a My Little Pony: Friendship is Magic animációs sorozat To Where and Back Again - Part 2 című epizódja. Ez alkalommal Starlight Glimmer és csapata próbálja megmenteni Equestriát a gonosz alakváltóktól.

6. évad, 26. epizód


2016. október 23. (vasárnap)

Megjelent a Show By Rock!!# animációs sorozat Ba-Dump!? It's A Floaty Water Sports Meet Full Of Girls! Po-- (Etc.) című epizódja. Ez alkalommal a lánybandák tagjai különféle vízi sportokban mérkőznek meg.

2. évad, 4. epizód

A hét hírei #20

2016. október 12. (szerda)

A Netflix hivatalos YouTube csatornáján megosztották a Skylanders Academy című animációs sorozat előzetesét. A sok színes videojáték szereplő közt megjelenik Spyro és Crash Bandicoot is.

Előzetes


2016. október 15. (szombat)

Megjelent a My Little Pony: Friendship is Magic animációs sorozat Top Bolt című epizódja. Ez alkalommal Rainbow Dash és Twilight Sparkle hercegnő 2 egymást hátráltató barátnak próbál segíteni, hogy bekerülhessenek a Wonderbolt akadémiára.

6. évad, 24. epizód


2016. október 16. (vasárnap)

Megjelent a Show By Rock!!# animációs sorozat Shoot! Ba-Ba-Bang! című epizódja. Ez alkalommal a Plasmagica és a Criticrista banda is lehetőséget kap, hogy fellépjen a Sweet Sweets Girls Fes rendezvényen.

2. évad, 3. epizód

A hét hírei #19

2016. október 8. (szombat)

Megjelent a My Little Pony: Friendship is Magic animációs sorozat Where the Apple Lies című epizódja. Ez alkalommal Applejack egy régebbi történetére derül fény, amikor tiniként a hazugságaival majdnem tönkretette a családja életét.

6. évad, 23. epizód


2016. október 9. (vasárnap)

Megjelent a Show By Rock!!# animációs sorozat Plasmaism című epizódja. Ez alkalommal Moa és barátai a Pyuru bolygóra utaznak, hogy meggyőzzék az ott élőket Moa Midi City-ben maradásáról.

2. évad, 2. epizód


2016. október 9. (vasárnap)

Véget ért a 2 napos Őszi MondoCon 2016 nevű rendezvény Budapesten, a Hungexpón. Ismét voltak olyan furryk, akik jelmez vagy kiegészítők segítségével mutatták meg, hogy mennyire szeretik az antropomorf állatokat.

Videó 1 | Videó 2

A hét hírei #18

2016. szeptember 27. (kedd)

Megjelent a Welcome To Monster High című animációs film. Szerintem a történet és a szereplők túl egyszerűek és kidolgozatlanok lettek, ezért igazi szórakozást csak az óvodások és a kisiskolások számára nyújthat. A megújult animáció viszont egészen jól sikerült.

A vámpírok és a vérfarkasok mellett néhány más állatszerű szörny is felbukkan a háttérben, így legalább van valami érdekes dolog is a filmben.


2016. szeptember 27. (kedd)

A My Little Pony hivatalos YouTube csatornáján megosztottak egy reklámot a Guardians Of Harmony akciófigurákról. Ez az 1. alkalom, hogy a Hasbro a fiúkra is gondolt a pónis játékok gyártásakor.

Reklám | Webáruház


2016. szeptember 30. (péntek)

A McDonald's éttermekben megjelentek a Pokémon figurák. Összesen 16-féle akciófigurát lehet összegyűjteni a Happy Mealből.

Részletek


2016. október 1. (szombat)

Megjelent a My Little Pony: Friendship is Magic animációs sorozat P.P.O.V. (Pony Point of View) című epizódja. Ez alkalommal Twilight Sparkle hercegnő 3 különböző történetet hallgat végig ugyanarról a rosszul végződött hajókirándulásról, és ezek alapján kell kiderítenie, hogy mi történt valójában.

6. évad, 22. epizód


2016. október 2. (vasárnap)

Megjelent a Show By Rock!!# animációs sorozat Melody -Schlehit Melodie- című epizódja. Ez alkalommal Dagger Morse feltámad a titokzatos Queen of Darkness segítségével, hogy megsemmisítse Midi City-t.

2. évad, 1. epizód

A hét hírei #17

2016. szeptember 22. (csütörtök)

A mozikban megnézhető a Gólyák című animációs film. A gólyák már nem babákat szállítanak, hanem az internetről rendelt csomagokat viszik házhoz. Egy Fióka nevű gólya véletlenül működésbe hozza a babagyártó gépet, ami elkészít egy kislányt. A gyárban az egyetlen emberi lényként dolgozó árva Tulipán segítségével megpróbálja titokban kiszállítani a csecsemőt.

Előzetes


2016. szeptember 24. (szombat)

Megjelent a My Little Pony: Friendship is Magic animációs sorozat Every Little Thing She Does című epizódja. Ez alkalommal Starlight Glimmer varázslattal próbálja megoldani a barátság leckéket, ami hatalmas káoszhoz vezet.

6. évad, 21. epizód

 
Portál
 
Szubkultúra
 
Klub
 
Extra
 
Csevegő
 
Kedvenc

Frank Márton:
Páratlanok 1. - A világ peremén
(ifjúsági regény)

Webáruház | Moly | Facebook


Nyulász Péter & Ritter Ottó:
A fürdők réme
(gyermek regény)

Webáruház | Moly | Facebook
Szeretlek Magyarország interjú
Kultúrpart interjú


Jandácsik Pál:
Állatok maszkabálja
(felnőtt regény)

Webáruház | Moly | Facebook
Heti Hírek interjú
Klasszik Rádió interjú

 
Számláló
Indulás: 2016-06-01
 

Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints    *****    Blog, Videojátékok, Szórakozás, Technika! Call of Duty: WWII és sok más!    *****    Légy te is egy Új Márka Elsõ tagjai között ahol Azonnali 28%haszonhoz juthatsz!Részletek:huncalifeandme@gmail.com